De winterschilder

Natuurlijk kunt u ook bij Schildersbedrijf Cleton in de winterperiode uw voordeel doen met het gebruik maken van de winterschilder periode. Dit betekent dat u, door gebruik te maken van de winterschilder, in aanmerking komt voor korting. De korting is van toepassing op alle soorten binnenschilderwerk en behangwerk.

Misschien is het dus wel zo verstandig uw schilderwerkzaamheden binnenshuis in de winterperiode te laten verrichten. De winterkorting geldt van november tot maart. Dit betekent dat de werkzaamheden in deze periode uitgevoerd dienen te worden. Deze winterkorting kan dus een aanzienlijke korting opleveren!

BTW-tarief
Bent u al op de hoogte van het feit dat de BTW op schilderwerkzaamheden aan woningen van (voornamelijk) particulieren 9% is.

Tot 15 september 2009 gold voor schilderwerk aan particuliere woningen van ten minste vijftien jaar oud het lage btw-tarief van 6%. Dit verlaagde btw-tarief is met ingang van die datum verder uitgebreid. Het is nu van toepassing op het schilderwerk aan (particuliere) woningen ouder dan 2 jaar en bedraagt 9%.

Maak nu gebruik van het lage BTW tarief!

Interesse?
Vraag een vrijblijvende offerte aan of stuur ons een e-mail:
info@schildersbedrijfcleton.nl

winterschilder-logo  • Haal deze winter ook de winterschilder in huis !
  1. 1