Wie zijn wij

Schildersbedrijf Cleton is een gedreven professioneel schildersbedrijf met een sterke focus op service en kwalitatief onderhoud. Schildersbedrijf Cleton beschikt over vakkennis en ervaring die vereist is voor het inspecteren, beoordelen en behandelen van uw schilderwerk. Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, technieken, ervaring en liefde voor het vak. Schildersbedrijf Cleton beschikt over deze vakkennis.

Tevens laten wij ons regelmatig adviseren over de nieuwste producten door leveranciers of fabrikanten. Schildersbedrijf Cleton, dat zich erkend Betere Schilder mag noemen, voldoet aan een aantal voor u belangrijke normen. Zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een goed en vertrouwd bedrijf. Wij verstrekken u altijd een heldere, complete en schriftelijke offerte. U weet dus waar u aan toe bent en geen verrassingen achteraf!

Dus of het nu gaat om buiten-, of binnenschilderwerk, glasweefsel of glas, wij staan voor u klaar.

Voor wie?
Onze opdrachtgevers zijn even gevarieerd als onze activiteiten. Van bedrijven tot particuliere klanten en van nieuwbouw tot beheerders van monumentale panden. Alle opdrachtgevers profiteren van onze up-to-date vakkennis.

dsc00873
PENTAX Image