schilderwerk

 

Heeft u behoefte aan een schilder die zijn vak verstaat en bovendien voorzichtig met uw spullen omgaat? Een bedrijf dat zijn afspraken nakomt en verder kijkt dan de schilderskwast lang is? 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij staan voor u klaar.

U krijgt kwaliteit
Een mooie klus begint met úw wensen en een goed onderbouwde offerte. We houden van duidelijke afspraken. Gebreken die we onderweg tegenkomen, verhullen we niet onder een laagje verf, maar repareren we zoals ’t hoort. Een mooie klus eindigt zo met een tevreden opdrachtgever en schilderwerk dat weer jaren meegaat.

Schilderwerk is onder te verdelen in binnen- en buitenschilderwerk. Om kwalitatief goed buitenschilderwerk te behouden, is de kwaliteit van het binnenschilderwerk ook van belang. Door openstaande verbindingen en losgelaten kitvoegen kan condenswater het hout en vervolgens het buitenschilderwerk aantasten.

Voldoende en regelmatig ventileren is dan ook noodzakelijk. Het vochttransport vindt altijd plaats van warm naar koud. Goed onderhouden binnenschilderwerk verlengt de duurzaamheid van het buitenschilderwerk.

Buiten schilderwerk
Alle voorkomende buitenschilderwerken worden door ons uitgevoerd: van een enkele dakkapel tot monumentale panden en van bedrijfsgebouwen tot instellingen. 

Wij voeren genoemde buiten schilder werkzaamheden uit met professionele, hoogwaardige producten, waarbij een fraai en duurzaam eindresultaat vanzelfsprekend is.

Binnen schilderwerk
Het binnen schilderwerk in uw woning, zoals wanden, ramen, kozijnen en deuren vraagt om een nauwkeurige aanpak want nadat ons werk erop zit moet u er nog tijden plezier van hebben! Kiest u voor frisse kleuren, houdt u juist van sfeervol warm en wat donkere tinten of strak wit? Schildersbedrijf Cleton heeft het allemaal in huis en geeft u graag advies. Wij verzorgen het schilderwerk voor uw gehele woning of kantoor maar ook alleen van uw keuken tot trappenhuis en van woonkamer tot zolder of toilet.

  • PENTAX Image
  • img_4554
  • img_4553
  • img_4558
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4